Szolgáltatások

Life coaching

A coaching számos területen segíthet mind a magán-, mind a munkahelyi életünkben, erről részletesen a coaching menüpontban olvashatnak.
Természetesen a felsoroltak közül bármelyik témával kapcsolatban felkereshetnek, az alábbi területekkel azonban kiemelten foglalkozom:
– stresszkezelés
– konfliktuskezelés
– motivációs problémák kezelése
– rossz szokások elhagyása
– életszerepek közötti egyensúly megteremtése
– kreatív gondolkodásmód elsajátítása, fejlesztése
– kommunikációs problémák kezelése, hatékony, asszertív kommunikáció elsajátítása
– önismeret fejlesztése

Ezekről a Kiemelt területek menüben találnak rövid leírást.

Az ülések gyakorisága, száma és időtartama természetesen igény szerint változhat, de általában a személyes coaching ülések 60 percesek, és heti, kétheti vagy havi rendszerességgel kerülnek megtartásra. A legtöbb esetben 4-5 találkozó elegendő szokott lenni, de komplex cél esetén akár 10 alkalom is szükséges lehet. (A találkozók száma a cél elérésének függvénye, de minden esetben a coach és a coachee közösen határozzák meg a folyamat során.)

Az első találkozó ingyenes, ezt követően alkalmanként 15 000 Ft a szolgáltatás díja.

A díjazás mindig előzetes egyeztetést követően egyéni megállapodás alapján történik, ha – személyes coaching esetén – valamilyen speciális igény (pl. telefonos coaching, személyes találkozó helyett; hosszabb ülések alkalmanként; szabadtéri helyszín, stb.) merül fel, illetve a családi, szülő-kamasz, valamint a párkapcsolati coaching esetében.

A családi-, szülő-kamasz-, valamint a párkapcsolati coachingról  a linkre kattintva olvashatnak bővebben.

Workshop

Lehetőség van kisebb csoportok számára (10-12 fő) kreatív gondolkodást fejlesztő workshop szervezésére is.
A kreatív gondolkodást fejlesztő workshopon a résztvevőknek lehetősége nyílik, hogy megismerkedhessenek a coaching során is alkalmazott kreativitást fejlesztő technikákkal, s kiscsoportos formában, a gyakorlatban is kipróbálhassák ezeket.
Ez a workshop kiváló lehetőséget nyújt kisebb közösségek, vállalkozások, tantestületek számára akár csapatépítő programnak is.
Ennek díja: 8 000 Ft/fő. (1 alkalom)

Egyéni jelentkezésre is van lehetőség előzetes egyeztetéssel.
Részletek: kreatív gondolkodást fejlesztő workshop.

Grafológia

Komplex személyiségkép készítés
Egy A4-es oldalnyi szöveg alapján elkészített minimum 5-6 oldalnyi elemzés, melyet egy személyes találkozó alkalmával, tanácsadással egybekötve kap meg a megrendelő. (A személyiségkép az alábbi területeket foglalja magában: Mentális képességek, Önmagához való viszony, Szociabilitás, Érzelmi terület, Motivációs bázis, energiák, Munkavégzés jellemzői.)

Ára: 15 000 Ft
Amennyiben valamely területről részletesebb elemzést (+ 1-2 oldal, kiegészítve pl. diagramokkal) szeretne, arra is van lehetőség, melynek ára területenként további 5 000 Ft.

Life coaching keretén belül, önismeret-fejlesztés céljából kért személyiségkép ára 10 000 Ft.
Ez az első, ismerkedő, helyzetelemző ülésen igényelhető és az írásminta elkészítése a coaching ülés után történik (tehát annak idejéből nem vesz el).

Itt is van lehetőség bizonyos területekre nagyobb fókuszt helyezni az elemzés során. Erre szintén területenként 5 000 Ft-ért van lehetőség.

Abban az esetben, ha 5 éven belül szeretne ismételten egy elemzést (pl. fejlődés nyomon követése, változások felmérése céljából), akkor ennek ára 10 000 Ft.

Helyszín

A személyes találkozók helyszíne jelenleg Budapest, illetve Tatabánya.
A telefonos coachingot természetesen az ország bármely pontjáról igénybe vehetik.

Elérhetőségeim.